Mirese erdhet ne Shkoder KONTAKT

SHQIP | ENGLISH

Rezultati i kerkimit
Kerkohet per:

TITULLI AUTORI ISBN ME SHUME
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1925.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 2 i Pėrmbledhjes sė Ligjeve 978-99956-20-30-1
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1926.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 3 i Pėrmbledhjes sė Ligjeve 99956-20-59-5
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1927.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 4 i Pėrmbledhjes sė ligjeve 978-99956-11-83-5
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1928.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 5 i Pėrmbledhjes sė ligjeve 908(496.5)(036)
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1929.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 6 i Pėrmbledhjes sė ligjeve 9989-58-287-4
Ligje dekret-ligje e rregullore te vjetit 1930.-Botimet e Kėshillit tė Shtetit.V. 7 i Pėrmbledhjes sė ligjeve
Ligjė dhe instrukcjone mbi numrotazhin e ndė rtesavet dhe rrugavet 978-960-89773-4-1
Ligjė dhe rregullore mbi kategorizimin e arėsimtarėvet 978-99956-764-9-0
Ligjė dhe udhėzime mbi rikrijimin e rregjistrave themeltar tė popullsisė
Ligje e Budgetit , paracitun prej Ministrit tr Financavet F.AlizotiGjendja e parapamjevet e t’ardhunavet e te shpenzimevet te pergjithshme te 99943-33-80-1
Ligje e Budgetit, Paracitun prej Ministrit te Financavet K. ThaciGjendja e parapamjevet e t’ardhnavet e te shpenzimeve 978-99943-56-53-9
Ligje e regullore mbi rekvizimin e kafsheve, te mjeteve dhe t’automjeteve 9989-58-289-0
Ligje e rregullore mbi Administrimin e Pasunise dhe Kontabilitetin e Pergjithshem
Ligje e rregullore mbi pyje e kullosa
Ligje e rregullore mbi rekrutimin e kafshėve,tė mjeteve dhe t’automjeteve tė transportit e tė pajimeve(bardaturave 978-99943-0-120-2

Flash news
LINKS
Bashkia Shkoder
BUSH 'Luigj Gurakuqi'
Galeria Shkoder
Universiteti i Shkodres"Luigj Gurakuqi"
Muzeu i Shkodres